McDONALD'S GLOBAL HEADQUARTERS

Chicago

Utilizing the popular design element of the Interconnecting Staircase, McDonald's Corporation wanted a functional yet attractive way to boost collaboration, communication, and culture within their office space.

Their atrium staircase adds to the open-concept office design and creates a way for teamwork and employee mingling to go vertical. The staircase encourages circulation, socialization, and movement within the office. Workers are encouraged to skip the elevator in order to mix and mingle with each other on the way to meetings.

Specifications:

- 400 lineal feet of custom glass and steel suspended communicating staircase.

- 5,500 square feet of laminated glass handrail and guardrails.

- Appx. 3,000 man hours of work.

McDonald's Global Headquarters Architectural Metals and Expert Fabrication
McDonald's Global Headquarters Architectural Metals and Expert Fabrication

McDonald's Global Headquarters Architectural Metals and Expert Fabrication

press to zoom
McDonald's Global Headquarters Architectural Metals and Expert Fabrication
McDonald's Global Headquarters Architectural Metals and Expert Fabrication

McDonald's Global Headquarters Architectural Metals and Expert Fabrication

press to zoom
McDonald's Global Headquarters Architectural Metals and Expert Fabrication
McDonald's Global Headquarters Architectural Metals and Expert Fabrication

McDonald's Global Headquarters Architectural Metals and Expert Fabrication

press to zoom
McDonald's Global Headquarters Architectural Metals and Expert Fabrication
McDonald's Global Headquarters Architectural Metals and Expert Fabrication

McDonald's Global Headquarters Architectural Metals and Expert Fabrication

press to zoom
1/13